ویژگیها:
- صفحهکلید سیستمی پارسینگار
- صفحهکلید پارسی ویندوز
- صفحهکلید پارسی استاندارد ۹۱۴۷
- ویرایشگر حرفهای پارسینگار
- الگوریتم تبدیل استاندارد
- استفاده از فونتهای استاندارد پارسی
- پشتیبانی کامل از برنامههای Adobe
- الگوریتم تبدیل غیراستاندارد
- استفاده از فونتهای مخصوص
- پشتیبانی از ۹۸٪ برنامهها
- پشتیبانی کامل از تمام حروف و حرکتها
- استخراج متن به AI, DXF, EPS, PS, PDF, PNG و SVG
- صفحهکلید روی صفحه
- رابط کاربری انگلیسی و پارسی
تایپ در نرمافزارهای گرافیکی:
- با استفاده از صفحهکلید سیستمی پارسینگار، در ویرایشگر پارسینگار متن مورد نظر را تایپ کنید.
- متن را به شیوهٔ استاندارد یا غیر استاندارد تبدیل کنید.
- شیوهٔ استاندارد: در نرمافزار مورد نظر یکی از فونتهایی را که با حرف «LMU» آغاز میشوند را انتخاب کنید.
- شیوهٔ غیراستاندارد: در نرمافزار مورد نظر یکی از فونتهایی را که با حرف «LMN» آغاز میشوند را انتخاب کنید.
- متن تبدیل شده را بچسبانید.
استخراج متن:
- با استفاده از صفحهکلید سیستمی پارسینگار، در ویرایشگر پارسینگار متن مورد نظر را تایپ کنید.
- نوع قلم را به قلم استاندارد مورد نظر تغییر دهید.
- نوع منحنی را انتخاب و متن را به صورت منحنی ذخیره کنید.
- در نرمافزار موردنظر با استفاده از منوی «Import» منحنی ذخیره شده را وارد کنید.
برای اطلاعات بیشتر به صفحهٔ زیر مراجعه کنید: پارسی نگار
- متن مورد نظر را در این برنامه تایپ کنید.
- بر روی «کپی» کلیک کنید.
- در برنامه مورد نظر یکی از فونت هایی را که با نام «_F» شروع می شوند را انتخاب و Paste کنید!
(در این نسخه مشکل تایپ حرف «پ» و «طا» و همچنین مشکل دکمه های on-screen keyboard برطرف شده است)
این نرم افزار بر خلاف تمام فارسی نویس ها کاملا رایگان و مجانی است!
تغییرات در نسخه ۴.۵۳:
- اولین نسخه برای مکینتاش.
- فایل MSCOMCTL.OCX به setup برای ویندوز اضافه شد.
- حجم فایل setup برای ویندوز کمتر شد.
- مشکلات کوچک برطرف شد.
می دانید که از ابتدای اضافه شدن کیبورد فارسی در محصولات مایکروسافت که در ویندوز ۲۰۰۰ بود این کیبورد با کیبورد استاندارد فارسی در ویندوزهایی که با استفاده از فارسی سازها فارسی شدند متفاوت بود. این اختلاف حتی در ویندوز ویستا و ۷ نیز به چشم می خورد.
این کیبورد مشکلاتی دارد. از جمله اینکه:
- جای حروف «ژ» و «پ» نادرست است.
- فاصله مجازی وجود ندارد.
- حرف «ی» در هنگام استفاده از فونتهای فارسی به صورت جدا نوشته می شود.
- روی حرف «ک» یک همزه قرار می گیرد.
دو کیبورد در این پک قرار داده شده است. یکی در فولدر Farsi و دیگری در فولدر Arabic. مشکلات جابجایی «پ» و «ژ» و همچنین فاصله مجازی در هر دو اصلاح شده است. اما یکی دارای «ی» و «ک» فارسی و دیگری دارای «ی» و «ک» عربی است. در زیر «ی» عربی دو نقطه وجود دارد و روی «ک» عربی یک همزه قرار دارد.
از کیبورد Farsi برای جستجو در اینترنت و سایتهای مختلف با «ی» و «ک» فارسی و از Arabic برای تایپ با فونتهای فارسی با «ی» و «ک» عربی استفاده کنید.
برای تایپ در Word باید از «ی» عربی استفاده کنید که در صورت استفاده از فونت فارسی به صورت چسبان درج شود. برای بهره گیری از امکان غلط یابی فارسی بسته فارسی ساز آفیس مایکروسافت نیز باید از کیبورد فارسی با «ی» و «ک» فارسی استفاده کنید و بعد از اتمام کار می توانید آن را با «ی» عربی جایگزین کنید تا بتوانید از فونت فارسی استفاده کنید و «ی» چسبان شود.
بعد از نصب هر کیبورد، به صورت خودکار به کیبوردهای زبان فارسی اضافه می شود. می توانید کیبورد پیشفرض ویندوز را هم حذف کنید.
- این کیبوردها علاوه بر ویندوز XP با ویندوز ویستا و سون سازگاری کامل دارد.
- این کیبوردها علاوه بر نسخه ۳۲ بیتی در نسخه ۶۴ بیتی ویندوز های XP و Vista و ۷ نیز بدون مشکل نصب می شود.
- در ویندوز ویستا و سون فایلها را به صورت Run As Administrator اجرا کنید.
امروز می خوام این موردی که برای خودم مهم بود و با پیگیری های مختلف به نتیجه رسیدم رو برای شما هم بگم. من یک گوشی Nokia X6 خریده بودم که بخش نقشه یا همون Maps اون کار نمی کرد. من هم اوایل گمان میکردم که این گوشی اصلا GPS نداره و نقشه ایران را پشتیبانی نمیکنه. تا اینکه پی بردم در اشتباه به سر می برم و یکی از باحال و کامل ترین نقشه های نوکیا متعلق به این گوشی خودمه.
نکات این قصه به این صورته که میگم خدمت تون:
- این گوشی از GPS داخلی خوب و قوی برخورداره و نیازی به تغییری کشور گوشی به امارات یا کارهای مشابه برای راه اندازی گوشی وجود ندارد.
- این طوری که من فهمیدم در نسخه ی 20 نرم افزار این گوشی، باگ ها و مشکلاتی وجود دارد که باعث میشه نقشه و GPS به درستی کار نکند.
نسخه نرم افزار گوشی خود را چگونه چک کنید؟!
کار ساده است. اول ستاره بعد مربع بعد چهار عدد صفر و بعد هم دوباره مربع را بزنید، یعنی: #0000#*
با زدن این کد اطلاعات گوشی برای شما لیست میشود. اگه نسخه نرم افزار گوشی 20 بود، به احتمال زیاد مشکل از همینه!
حالا روش حل این مشکل چیه!؟ چی کار باید کرد؟
ساده است. باید نرم افزار گوشی خود را به روز رسانی کنید و به نسخه 21 یا نسخه های بالاتر ارتقا بدهید. مطمئن ترین راه این است که گوشی موبایل نوکیای خود را به مرکز خدمات پشتیبانی در سعادت آباد یا یکی دو جای دیگه برده تا اون ها براتون نرم افزار گوشی را ارتقا بدن. البته خودتون هم می تونید نرم افزار گوشی را آپدیت کنید ولی ممکنه ریسکش بالا باشه. اپراتور پشتیبان نوکیا به من گفت که اگه در حین انجام عمل ارتقا نرم افزار ارتباط اینترنتی شما قطع بشه، ممکنه گوشی بسوزه و دیگه کاریش هم نشه کرد. خلاصه حواستون به این داستان هم باشه.
به هر حال اگه خودتون بخواهید آپدیت کنید روشش به این صورته:
اول باید برنامه Nokia Update Software را با حجم حدوا 35 مگابایتی از این صفحه به طور رایگان دانلود کنید. بعد از دانلود این برنامه، آن را نصب کنید. کار با این برنامه ساده است و براحتی و با داشتن یک خط اینترنت قوی می توانید نرم افزار گوشی خود را به راحتی آپدیت کنید. برای کوشی نوکیا X6 در حدود 140 مگابایت اطلاعات دریافت می کند و نرم افزار گوشی را به آخرین نسخه موجود ارتقا می دهد.
- اگه با انجام این کار نقشه های ایران برای شما اوکی نشد و کار نکرد، یک کار دیگه هم باید انجام بدین. باید نقشه های ایران را با حجم حدود 27 مگابایت از سایت نوکیا دانلود کنید؛ اما چگونه؟!
چگونگی دانلود کردن نقشه ایران از سایت نوکیا برای گوشی موبایل نوکیا X6:
برای انجام این کار شما باید جدیدترین نسخه نرم افزار Nokia Ovi Suite را داشته باشید. جدیدترین نسخه این نرم افزار را از این آدرس با حجمی حدود 100 مگابایت دریافت نمایید. دقت داشته باشید که این نرم افزار همراه خود گوشی و در داخل یک CD هم به دست شما رسیده است ولی چون نسخه آن قدیمی است چندان کاربرد ندارد. نسخه مورد نظر این نرم افزار باید نسخه 2.0.2 و یا نسخه های بالاتر باشد. بعد از دریافت این برنامه و نصب آن، گوشی را از طریق کابل استاندارد USB به کامپیوتر متصل کنید، کامپیوتر را هم به اینترنت متصل کنید و سپس وارد این برنامه شوید. از بخش Maps گزینه Asia را انتخاب کنید و سپس Iran را انتخاب کنید، حال در ستون سوم بر روی Download کلیک کرده و اجازه دهید که نرم افزار کار خودش را انجام دهد و جدیدترین نقشه ها را دریافت کند.
به همین راحتی؛ کار تمام است!
برای استفاده از نقشه ها در نوکیا X6 چه باید کرد؟
گوشی شارژ کافی داشته باشد، گوشی زیر سقف نباشد (می توانید گوشی را زیر آسمان آبی قرار دهید!)، وارد بخش Maps یا نقشه ها شوید و از آنجا My Position یا موقعیت من را انتخاب کنید. اندکی صبر کنید، گوشی موقعیت شما را به دقیق ترین وجه ممکن پیدا می کند. امکانات دیگری مانند مسیریابی و ... هم هست که در این مقاله فرصت پرداختن به آن ها فراهم نشد.
- من نقشه ها را نصب کرده ام، موقعیت من را به درستی پیدا می کند اما نقشه ها انگلیسی است و اسم کوچه و خیابان ها را به انگلیسی نوشته است؛ برای تبدیلش به فارسی چه باید بکنم؟
پاسخ ساده است؛ زبان گوشی را از انگلیسی به فارسی تغییر دهید. به همین سادگی اسامی تمامی کوچه هاو خیابان ها به فارسی شیرین تغییر پیدا خواهد کرد. به Setting رفته، وارد Phone شوید و حالا به بخش Language رفته و گزینه اول را به فارسی تغییر دهید.
- ضمنا میتوانید از طریق برنامه Nokia Ovi Suite راهنمای صوتی به زبان و گفتار فارسی را نیز دانلود کنید تا در هنگام رانندگی و استفاده از سیستم مسیر یاب رایگان، با زبان و لهجه شیرین فارسی به خوبی راهنمایی شوید که؛ «به آرامی به سمت راست بپیچید» یا «ورا دور بزنید» یا موارد مشابه! برای انجام اینکار پس از اینکه به بخش Maps رفته و گزینه ایی برای دانلود راهنمای صوتی نیز ظاهر می شود که شما پس از انتخاب آن، زبان فارسی را یافته و آن را نیز به همان ترتیب دانلود کرده و استفاده کنید!
- لذتش را ببرید!!